fbpx

NE GASESTI IN

Bld. Expozitiei, nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Programari service VW

0720 049 471

Programari service Opel

0738 283 793

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.autoerebus.ro
1. Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuala. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparile daca sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior,

2. Protectia datelor personale

Erebus respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul.

Erebus nu va colecta date personale despe dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de e-mail) (numit în continuare „Date Personale”) exceptând situatia în care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. În cazul în care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din înregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sau la numarul de telefon mentionat in pagina de contact. Informatiile referitoare la dumnevoastra vor fi sterse din înregistrarile noastre.
Daca veti furniza Date Personale la Erebus, acestea vor fi stocate si vor putea fi utilizate pentru activitati de marketing, cercetari de piata, urmarirea datelor de vanzari si pentru a va contacta. În unele cazuri, este posibil sa colectam informatii cu caracter non-personal despre dumneavoastra. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la site-ul nostru sau ca urmare a publicitatii noastre.

3. Legi si Jurisdictii

Acest site a fost creat si functioneaza în concordanta cu legile în vigoare în Romania. Pentru reglarea oricaror dispute referitoare la acest site, legile si tribunalele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva.

SC EREBUS TEHNICS INTERNATIONAL SRL,

cu sediul în Bucuresti, Sector1, Str. Ioan Bianu, Nr.47,
imatriculata cu Nr. J40/22558/ in Registrul Comertului,
Cod unic de înregistrare RO6521580,
IBANRO23PIRB4259716054001000