fbpx

NE GASESTI IN

Bld. Expozitiei, nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Programari service VW

0720 049 471

Programari service Opel

0738 283 793

Despre noi

Auto Erebus este o companie cu peste 18 ani de experiență în sectorul auto din România și este unul dintre cei mai importanți dealeri autorizați Opel, încă de la începutul activității sale, din anul 2000.

Pornind de la conceptul inițial „Totul despre mașini”, compania a investit constant experiența acumulată în aproape două decenii de activitate, în serviciul clienților și partenerilor săi, cu aceeași pasiune.

Numarând astăzi mai mult de 100 de membri în echipă și având un nucleu al activităților cu focus pe satisfacția clientului, atât B2B, cât și B2C, Auto Erebus rămâne, în continuare, o companie aflată în plin proces de creștere și expansiune.

În anul 2017, compania inaugurează o nouă locație de 25.000 m2, în Bd-ul Expoziției nr. 2 și devine, așadar, dealerul Opel cu cea mai mare suprafață din București și România, dar și cel mai nou dealer Wolkswagen, cu show-room exclusiv pentru gama commerce & life.

Tot în Bulevardul Expoziției, pe lângă spaţiul alocat comercializării, există și un centru de service, pe o suprafață de 7000 m2, cu două ateliere extrem de generoase, pentru lucrări de mecanică, vopsitorie și tinichigerie. Auto Erebus angajează în prezent profesioniști școlarizați la standardele de calitate și performanță ale producătorilor Volkswagen și Opel. Din această cauză, au fost făcute investiții considerabile în aparatură performantă, care să ofere lucrări de maximă calitate, la cele mai noi standarde tehnologice ale celor două grupuri.