fbpx

NE GASESTI IN

Bld. Expozitiei, nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Programari service VW

0720 049 471

Programari service Opel

0738 283 793

Revizii si intretinere

Revizie auto si intretinere auto

Toate autoturismele, indiferent de producator, au nevoie de revizii periodice si de lucrari de intretinere, astfel incat piesele auto sa aiba o durata de viata cat mai lunga si un randament cat mai bun.

Ce presupune o revizie standard? Exista cativa pasi care nu ar trebui sa fie ignorati sub nicio forma in timpul unei revizii:

colectarea uleiului uzat si inlocuirea uleiului cu ulei nou;
schimbarea uleiurilor (uleiul de servodirectie, uleiul cutiei de viteze etc)
schimbarea filtrului de ulei;
schimbarea filtrului de aer;
schimbarea filtrului de habitaclu;
verificarea nivelelor lichidelor (lichid de frana, lichid de racire etc);
verificarea si schimbarea (daca e cazul) placutelor de frana, a bujiilor si a sabotilor;
verificarea tuturor semnalelor luminoase si a martorilor luminosi din bord;
verificarea si intretinerea sistemului de aer conditionat (curatarea instalatiei si a filtrelor si umplerea cu freon daca este cazul);
verificarea exteriorului masinii (rugina, lovituri etc)
verificarea motorului si a sistemului de directie;
verificarea starii articulatiilor din jurul rotilor si lubrifierea suruburilor importante;
Verificarea capacitatii de franare a autovehiculului.

In functie de recomandarile producatorului si de intervalul in care a fost utilizat autovehiculul, la o revizie standard pot aparea si ale verificari de rutina, precum si inlocuirea diferitelor piese auto.

Avem orice piese auto de schimb si toate consumabilele ce pot fi necesare pentru revizii auto pentru toate marcile de masini. Important de stiut este ca Auto Erebus este service auto autorizat pentru Opel, ceea ce inseamna ca se pastreaza garantia pentru orice revizie Opel, indiferent de modelul masinii.

Pe langa revizii auto Opel autorizate, efectuam revizii auto pentru orice tip de masina, pentru masini care au iesit din garantie si revizii pentru masini ale caror proprietari nu mai au nevoie de garantie din diferite motive.

Suntem autorizati RAR pentru a efectua revizii auto pentru toate marcile de masini, precum si reparatii si lucrari de intretinere pentru orice marca auto: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, KIA, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW.