fbpx

NE GASESTI IN

Bld. Expozitiei, nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Programari service VW

0720 049 471

Programari service Opel

0738 283 793

Reparatii ale instalatiei de esapament

Ce cuprinde instalatia de esapament?

Instalatia de esapament si evacuare a gazelor este o componenta importanta pentru functionarea corecta a masinii. Daca instalatia de esapament este defecta, autovehiculul nu mai functioneaza la randament maximum si, in plus, este pusa in pericol sanatatea pasagerilor.

Pentru ca instalatia de esapament sa functioneze corect trebuie ca fiecare dintre componentele sale sa fie intr-o stare buna, pozitionata corect. Dintre cele mai importante elemente ale instalatiei de esapament trebuie numite:

 

Care sunt cele mai frecvente probleme ale instalatiei de esapament?

O instalatie de esapament defecta ar duce si la disconfortul senzorial al celor din masina, precum si al tuturor celorlalti participanti la trafic sau persoane pe langa care treci cu masina, prin faptul ca sunt degajate gaze nocive si este emanata mai multa caldura in timpul functionarii autovehiculului.

 

Cel mai des, clientii care ajung cu masina in service din cauza unor defectiuni ale instalatiei de esapament, reclama:

Uneori, este nevoie de schimbarea unor piese auto ce compun sistemul de evacuare a gazelor, alteori este nevoie doar de repararea celor existente.

Executam reparatii instalatii esapament de orice fel, printre care:

Pentru siguranta si sanatatea ta si a celor din jur, este recomandat sa ceri o diagnoza a problemelor masinii tale de indata ce observi orice anomalie la felul in care functioneaza: zgomote de orice fel (orice sunet anormal), urme de gaze, urme de scurgeri etc. Noi suntem la dispozitia ta pentru diagnoza si pentru reparatii instalatii esapament.

 

Daca ai nevoie de reparatii ale instalatiei de esapament, echipa noastra de specialisti din service-ul auto din sectorul 1, Bucuresti, este intotdeauna pregatita sa execute orice tip de reparatii ale instalatiei de esapament.