fbpx

NE GASESTI IN

Bld. Expozitiei, nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Programari service VW

0720 049 471

Programari service Opel

0738 283 793

Ce cuprinde instalatia de aer conditionat la autoturisme?

Toate masinile moderne au in dotari sistem de aerisire si aer conditionat, pentru a spori confortul pasagerilor de la bordul autovehiculului. Prin apasarea unui singur buton, intreaga atmosfera din interiorul autovehiculului se schimba; apoi se pot alege diferite grade de temperatura, iar aerul conditionat se poate propaga prin diferite orificii, in functie de preferintele pasagerilor.

 

Un sistem de aer conditionat pentru autoturisme cuprinde un vaporizator, un compresor, un condensator, conducte de ventilatie si filtre. In timp, aceste elemente ale sistemului de aer conditionat al autoturismului se pot strica sau trebuie igienizate.

 

Care sunt cele mai frecvente probleme ale sistemului de aer conditionat al autoturismelor?

Cele mai des intalnite probleme ale aerului conditionat al masinii, ori, mai bine zis, cele mai intalnite probleme ale sistemului de aer conditionat al masinii sunt:

 

Diagnoza si reparatii aer conditionat pentru masini Opel si VW Comerciale

In functie de problemele pe care le observi la sistemul de aer conditionat al masinii tale, poate fi nevoie de vidarea instalatiei de aer conditionat, de o simpla incarcare cu freon, de curatarea si igienizarea filtrelor si a componentelor aerului conditionat sau de repararea sau inlocuirea unor componente.

Este foarte important ca sistemul de aer conditionat sa fie igienizat periodic si ca aerul din interiorul masinii sa aiba umiditatea si temperatura potrivita, pentru ca posesorul autovehiculului si pasagerii sai sa nu dezvolte diferite infectii ale aparatului respirator, sensibilitate accentuata la diferite temperaturi, rinite sau alte astfel de afectiuni.

Tehnicienii nostri din service-ul auto din sectorul 1 din Bucuresti vor identifica rapid problema. Echipa noastra poate executa orice tip de reparatii ale sistemului de aer conditionat al masinii este necesar.

 

Pentru diagnoza sau orice defectiuni ale aparatului de aer conditionat, precum si pentru lucrari de intretinere a sistemului de aer conditionat al masinii, contacteaza-ne, iar specialistii nostri se vor ocupa de indata de problemele masinii tale!