fbpx

NE GASESTI IN

Bld. Expozitiei, nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Programari service VW

0720 049 471

Programari service Opel

0738 283 793

Regulament Campanie Vouchere - Daune

Campania se adreseaza clientilor AUTOEREBUS, care efectueaza lucrari de caroserie, pe dosare de dauna, incepand cu data de 11 iunie 2021.

Inscriere:
Participantii vor comunica datele personale cat si cele din talonul auto pe tichetul campaniei.
Consilierul AUTOEREBUS va verifica datele din tichet si va inscrie in aplicatie datele clientului / utilizatorului, informatiile din talon (nume proprietar / utilizator , telefon, email, serie caroserie) cat si valoarea voucher-ului acordat clientului.

Validare si emitere:
Validarea voucher-ului se va face de catre consilierul de service, la predarea masinii si confirmarea sumei acceptate de asigurator. In urma validarii datelor, fiecarui client ii va fi emis un voucher cu un cod unic ce va avea inscris pe el: valoarea, vin-ul autoturismului, data emiterii.
In functie de valoarea lucrarilor de tinichigerie/vopsitorie (decontate de catre asigurator) se vor acorda 3 tipuri de vouchere astfel :
• Pentru reparatii de caroserie/vopsitorie intre 3.000 - 6.000 lei (inclusiv) se acorda un voucher de 250 lei
• Pentru reparatii de caroserie/vopsitorie intre 6.001 - 9.000 lei (inclusiv) se acorda un voucher de 500 lei
• Pentru reparatii de caroserie/vopsitorie de peste 9.001 lei se acorda un voucher de 750 lei.
Valorile mentionate contin TVA.

Valoarea contractelor deschise pentru lucrari de caroserie/vopsitorie realizate pe aceeasi masina, cu ocazia aceleiasi intrari in service (pentru cazurile cand se deschid mai multe dosare de dauna pentru o masina), se cumuleaza.

Utilizare:
Voucher-ul este valabil 1 an de la data emiterii si poate fi utilizat numai in service-ul Autoerebus pentru orice reparatie, care sa includa piese si manopera aferenta inlocuirii sau doar manopera pentru lucrarile care nu necesita piese de schimb, ITP, cat si la achizitia de accesorii originale si anvelope. Voucher-ul se poate utiliza doar pentru seria de caroserie pentru care a fost acordat. Nu este transmisibil catre alta masina si nu se poate cumula cu alte oferte. Acesta va oferi o reducere de maxim 100% din valoarea facturii si poate fi folosit o singura data. Nu se pot cumula mai multe vouchere pentru o singura factura/reparatie.

In cazul firmelor de leasing sau leasing operational acestea vor putea fi folosite doar de utilizatori. In momentul prezentarii la service-ul Autoerebus, pentru efectuarea lucrarii de mecanica/electrica va rugam sa precizati consilierilor ca detineti un astfel de voucher/cod, pe care doriti sa il validati si sa il utilizati.

Pentru achizitia de piese de schimb, accesorii originale si anvelope , va rugam sa prezentati consilierilor talonul masinii pentru care ati primit voucherul si o copie de pe cartea de identitate a celui care ridica produsele, cat si voucher-ul primit.