fbpx

NE GASESTI IN

Bld. Expozitiei, nr. 2, Sector 1, Bucuresti.

Programari service VW

0720 049 471

Programari service Opel

0738 283 793

Consultanta daune

Cand este necesara consultanta daune?

De regula, este nevoie de servicii de consultanta daune in urma unui accident de circulatie, pentru a obtine mai usor informatii privind acoperirea asigurarii avute, pentru a cunoaste mai usor demersurile pentru a obtine despagubirile in mod corect si alte asemenea informatii.

Daca ai fost implicat intr-un accident, noi te putem ajuta. Noi, echipa Auto Erebus, iti oferim asistenta pentru dosarul de daune, tractare pe platforma, decontare directa, masina de schimb (daca este cazul), precum si alte beneficii, acestea diferind de la caz la caz, in functie de nevoile clientului.

Toate aceste demersuri sunt executate de echipa noastra pentru a oferi consultanta daune cat mai complexa, astfel incat toate sfaturile si actiunile cuprinse in consultanta daune sa raspunda nevoilor clientilor nostri.

De ce acte ai nevoie pentru deschiderea dosarului de daune?

Raspunsul la aceasta intrebare este diferit de la caz la caz, in functie de tipul accidentului rutier, cine este partea vinovata si care este masina avariata, precum si asiguratorul pentru care ai optat, tipul asigurarii alese si alte astfel de variabile. De aceea este nevoie de o echipa de profesionisti, seriosi, responsabili si cu experienta, care sa ofere consultanta daune personalizata.

Printre cele mai importante documente pentru crearea dosarului de daune sunt:

Contacteaza-ne fara ezitare pentru servicii de consultanta daune profesionale sau pentru orice intrebari legate de daune auto!