fbpx

Bine ai venit la noul centru service Autoerebus

 

SERVICE AUTO

In 2017 am deschis cel mai nou si performant centru service autorizat Volkswagen si Opel, cu o suprafata de peste 7000mp, 42 posturi de lucru si 20 elevatoare.

AutoErebus a devenit cel mai nou service autorizat pentru toata gama Volkswagen si Opel, si poate efectua lucrari in garantie conform producatorului, atat pe autoturisme, cat si pentru autovehicule comerciale.

PROGRAMEAZA O VIZITA IN SERVICE

Din dorinta de a raspunde prompt cerintelor clientilor nostri, va oferim posibilitatea de a solicita on-line programarea masinii dumneavoastra in atelierele Service Autoerebus.

Nume si prenume

Email

Telefon

Marca

Model

Data/ora dorita

Trimitand aceasta cerere sunt de acord ca EREBUS TEHNICS INTERNATIONAL SRL sa proceseze informatiile conform termeniilor si conditiilor.
Program SERVICE
Duminica INCHIS
Luni 08:00 - 16.30
Marti 08:00 - 16.30
Miercuri 08:00 - 16.30
Joi 08:00 - 16.30
Vineri 08:00 - 16.30
WEEKEND INCHIS

Oferte si actiuni

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Tinichigerie si vopsitorie

Beneficiezi de servicii profesionale de vopsitorie auto atat pentru reparatii minore cat si pentru zilele in care te hotarasti sa dai o noua culoare vietii tale.

Mecanica si Electrica

Gasesti cele mai avantajoase oferte de reparatii pentru mecanica si electrica, cu garantie de fabrica si piese originale sau economice, adaptate nevoilor tale.

ITP

Echipa AutoErebus efectueaza ITP-uri (inspectii tehnice periodice) pentru toate marcile de masini si autovehicule utilitare cu un tonaj de maximum 3,5 tone.
AI o intrebare? Suna-ne acum!
021 222 34 81