Reparatii Auto

Atelierul Auto Erebus este dotat cu echipament tehnic de ultima generatie, conform standardelor moderne, astfel incat sa putem oferi tuturor clientilor nostri cea mai buna calitate pentru servicii de reparatii auto in cel mai scurt timp cu putinta.

Clientii nostri beneficiaza de reparatii auto ieftine, iar criteriile de calitate sunt indeplinite de fiecare data, indiferent de tipul lucrarii, de la revizii tehnice periodice la operatiuni complexe de reparatii auto.

Calitatea se reflecta se datoreaza atat echipamentului tehnic si instrumentelor folosite pentru reparatii auto, cat si pregatirii specializate a personalului echipei Auto Erebus.

Efectuam reparatii auto la cele mai inalte standarde pentru masini Opel in garantie (pastrand garantia autovehiculelor), dar si pentru autovehiculele iesite din perioada de garantie. Pentru reparatii auto post-garantie oferim clientilor nostri promotii tentante si piese de schimb originale, a caror calitate inseamna mai multa siguranta in trafic si, desigur, satisfactia clientului.

Efectuam reparatii ale autovehiculelor ca intreg, in urma controalelor de rutina cerute de clienti sau a inspectiilor tehnice periodice, dar ne ocupam de asemenea de reparatii ale pieselor auto. Asadar, intre serviciile oferite de noi se numara reparatii alternator, reparatii sistem de directie, reparatii electromotor, reparatii instalatie electrica, reparatii aer conditionat, reparatii sistem franare, reparatii sistem de suspensie, reparatii instalatie de climatizare si asa mai departe. Putem repara orice defectiune ar avea masina clientului nostru.

Desigur, stim cat de important este pentru posesorii auto un service auto unde sunt reparatiile de motor ieftine sau reparatii de ambreiaj ieftine, caci pretul lucrarilor este una dintre primele si cele mai frecvente intrebari adresate de clienti, indiferent de bugetul lor.

Toate lucrarile de reparatii auto au preturi accesibile, variabile in functie de piesele auto necesare eliminarii problemei, insa de fiecare data vom oferi reparatii auto ieftine, fata de competitie.

Luam in serios gradul de satisfactie a clientilor nostri, caci multumirea clientilor este singurul factor care ne asigura longevitatea intr-o piata atat de aglomerata. Asadar, tratam cu seriozitate orice problema ar avea autovehiculele care sunt aduse la noi pentru reparatii auto sau pentru revizii si lucrari de intretinere.

Cele mai frecvente reparatii:

 

//]]>