Tinuta de drum a masinii este un termen folosit pentru a descrie cat de estetic arata masina.

Desigur, indoiturile, zgarieturile si rugina afecteaza aspectul acesteia si ii reda imaginea unui automobil mai vechi decat este.
Referitor la micile indoituri ale capotei, in orice zona ar exista, recomandam apelarea la serviciile de tinichigerie, chiar daca pare ca nu este cazul.

Care este logica folosita in formularea recomandarii?

Este bine ca toti posesorii auto sa isi aplece atentia asupra acestor mici indoituri, deoarece, in timp, ele vor ceda primele la socurile ulterioare, facand ca vopseaua sa sara in mod gratuit sau diametrul lor sa se mareasca si sa devina deranjant. Nu se stie niciodata daca si cand masina va mai trece printr-o tamponare sau va mai fi lovita de ceva sau cineva! Preventia se manifesta si la acest nivel.

Deja, portiunea aceea de tabla este afectata si nu este de mirare ca un mic soc ulterior poate avea urmari asemanatoare celor provenite de la un soc mecanic mai mare. Daca acea portiune ar fi indreptata inainte, operatiunea de indreptare ar fi mult mai scurta si mai usoara – de asemenea, ar costa mai putin, iar un nou soc mecanic in aceeasi zona – asadar, o noua lovitura – ar avea efecte mai neinsemnate.

Tinichigeriei i se adauga vopsitoria auto

In cele mai multe cazuri in care este nevoie de a beneficia de servicii de tinichigerie, este nevoie si de servicii de vopsitorie. Cele mai multe cazuri care servesc drept exemplu sunt acelea in care lovitura a implicat si o zgarietura, adica o frecare a corpului care loveste de stratul de vopsea de pe acel punct al caroseriei. Cand indoitura si zgarietura sunt mici si vizibile intr-o masura mai mica, multe persoane nu le repara si continua sa isi foloseasca astfel masina.

Nimic rau pana aici – numai ca o noua lovitura primita va indoi atat de mult zona respectiva, incat reparatia va fi una de o amploare mai mare. Abia cand se intampla acest lucru, posesorii de masina se gandesc la faptul ca ar fi trebuit sa mearga cu masina in service inca din primul moment! Iata de ce vizita la service pentru servicii de tinichigerie, cel putin, este recomandata indiferent de cat de putin a fost lovita masina (si poate si zgariata).

Invitam conducatorii auto si posesorii auto sa consulte ofertele noastre pentru tinichigerie atat generale, cat si pentru clienti noi sau de revenire, deoarece noi venim in sprijinul tuturor dorind sa vedem in trafic cat mai putine masini cu o tinuta neingrijita de drum.