Programare service

Din dorința de a răspunde prompt cerințelor clienților noștri, vă oferim posibilitatea de a solicita on-line programarea mașinii Dumneavoastră în atelierele Service Erebus.

Prin intermediul formularului de programare Service Erebus, cererea Dumnevoastră va fi preluată în cel mai scurt timp de către un consultant de service în vederea stabilirii, de comun acord, a tuturor detaliilor necesare intervenției solicitate.

Acest serviciu este disponibil atât pentru programarea intervențiilor specializate de mecanică, electrică, caroserie, cât și pentru programarea inspecțiilor tehnice periodice la autovehicule.

Suntem oricând disponibili pentu detalii și programări la numărul de telefon 0740 EREBUS (0740 373 287) sau ne puteți scrie pe office@opel-erebus.ro.

Va rugăm să completați toate câmpurile obligatorii ale formularului de programare online la Service Erebus.

CAMPANIA DE VARĂ OPEL: Veniți în noua locație din Bd. Expoziției nr. 2 și la orice comandă deschisă de frâne aveți DISCOUNT 20% la piese și manoperă.

Campania se aplică în lunile iulie și august 2017 pentru discuri și placuțe de frană, clienților care au cont myOpel. Promoție valabilă în limita stocului disponibil.

  • :