Reparatii parbrize (fisuri, inlocuiri)

Starea parbrizului este importanta pentru aspectul masinii, dar chiar si mai importanta pentru siguranta in trafic. Este important ca soferul sa aiba o vizibilitate cat mai buna a traseului, iar daca parbrizul este ciobit, crapat sau fisurat, lumina se poate rasfrange si poate afecta vizibilitatea. Prin urmare, orice defect ar aparea la nivelul parbrizului trebuie rectificat in cel mai scurt timp cu putinta.

 

Pentru reparatii de parbrize, este important ca masina sa fie uscata: daca ploua, reparatia trebuie amanata. Nu este necesar ca suprafata sa fie curatata inainte, deci evita a duce masina la spalatorie inainte de reparatia parbrizului. Daca este absolut necesar, o poti duce la o curatatorie dupa ce ii faci reparatiile necesare.

Cat costa reparatia unui parbriz

Pretul pentru reparatia parbrizului poate varia in functie de dimensiunile si tipul defectului geamului. Realizam reparatii de parbrize ciobite, dar si inlocuiri de parbrize fisurate, crapate sau sparte la preturi accesibile.

 

Operatia de reparatii de parbrize si de inlocuiri de parbrize se realizeaza in service-ul nostru auto din sectorul 1 din Bucuresti, caci centrul Bucurestiului este la indemana tuturor.

 

Iata cateva motive pentru care sa vii la noi daca ai nevoie de reparatii de parbrize sau de inlocuiri de parbriz:

  • in service-ul nostru auto se realizeaza reparatii de parbriz, reparatii de luneta si reparatii de geamuri laterale;
  • realizam inlocuiri de parbriz, inlocuire de luneta si inlocuire de geamuri laterale;
  • utilizam doar materiale de calitate superioara pentru reparatii parbrize, dar si pentru inlocuirea parbrizului, a lunetei sau a geamurilor laterale;
  • tehnicienii nostri sunt experimentati si acorda atentie maxima fiecarui detaliu, rezultatele fiind de o eficienta maxima.

Toate reparatiile de parbrize, reparatii geamuri laterale si reparatii lunete, precum si inlocuirea acestora sunt executate la service-ul auto, caci numai astfel putem dispune de toate instrumentele si materialele necesare unor reparatii eficiente.

Oricand ai nevoie de o reparatie a parbrizului sau de inlocuirea parbrizului, contacteaza-ne pentru rezultate rapide si bune.

//]]>