Despre noi

Erebus a debutat pe piata auto din Romania in anul 2000, impunandu-se inca de la inceput ca unul dintre cei mai importanti dealeri OPEL. Pornind de la conceptul initial „Totul despre masini”, am incercat sa oferim clientilor nostri toata gama de autovehicule OPEL insotita de servicii de cea mai buna calitate.

Echipa EREBUS formata initial din 20 de membri si care numara in prezent peste 100, constand in personal specializat la nivelul standardelor GM-OPEL, atat pentru vanzari, cat si pentru serviciile after-sales, este intotdeauna la dispozitia clientilor nostri.

Misiune

Suntem aici pentru a raspunde cu promptitudine si profesionalism la cerintele clientilor nostri, devenind astfel cu ajutorul dumnevoastra, un punct de referinta al retelei de dealeri OPEL din Romania.

Viziune

Aprecierea dumneavoastra, clientii nostri, este principala masura a eforturilor noastre, iar daca acest lucru ne va aduce pozitia de leader intre dealerii OPEL putem afirma ca viziunea noastra a fost realizata.

Valorile companiei:

 

Clienti

Nucleul activitatii noastre este unul singur: satisfactia clientului. Abordand o atitudine orientata catre client si o viziune clara asupra relatiilor cu partenerul nostru cel mai important, clientul, dorim sa devenim parteneri de încredere, sa oferim excelenta in calitatea tuturor serviciilor.

Echipa

Implicarea oamenilor si lucrul in echipa sunt, de asemenea, valori centrale ale companiei noastre. Echipa EREBUS reprezinta „know-how”-ul nostru si capacitatea noastra de adaptare la dinamica pietei.

Calitatea

Preocupati in permanenta de calitatea serviciilor oferite clientilor nostri, incepand cu anul 2006, EREBUS a devenit primul dealer OPEL din Romania care a implementat Sistemul de Management al Calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001.
Incepand cu data de 15.11.2009, Erebus Tehnics International S.R.L. implementeaza sistemul de management integrat calitate-mediu, conform standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004.

Declaratia de politica pentru calitate si mediu.

Profitul

Deoarece finalitatea oricarei afaceri este profitul, si pentru EREBUS acesta reprezinta una dintre valorile companiei, insa numai ca o masura finala a eficientei cu care deservim cerintele clientilor nostri, calitatea fiind prima noastra prioritate.

//]]>