autoerebus masina vara
5 trucuri pentru a-ti proteja masina vara
August 23, 2016
Capture-2
Top 10 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand duci masina la service pentru revizie
May 12, 2017
Show all

De ce sa cumperi o masina second hand de la AutoErebus?

2017-05-12-PHOTO-00004734

In prezent, tranzactiile de autoturisme sunt facute la ordinea zilei, dar, in acelasi timp, tot mai multe dintre ele ajung sa fie regretate de sutele de persoane care nu iau deciziile cele mai intelepte

.
Pentru ca piata libera de achizitionare masini este in plina expansiune, multi dintre cumparatori ajung sa se lase influentati de pret si nu de calitatea si starea masinii, care, de altfel, ar trebui sa primeze cand se efectueaza o astfel de tranzactie.
Cea mai rentabila solutie este contactarea unui dealer auto specializat si autorizat in astfel de operatiuni comerciale. Pe langa faptul ca ofera siguranta unei achizitii legale, un dealer auto va pune la dispozitie o gama variata de masini care sa corespunda nevoilor voastre. Avantajele achizitionarii unui autoturism rulat de la un dealer auto cantaresc mult mai mult comparativ cu cele venite in urma cumpararii de pe piata libera.
2017-05-12-PHOTO-00004734

Ce inseamna sa iti cumperi o masina de la un dealer auto? 


Dealer auto inseamna o persoana sau o organizatie care intermediaza tranzactii cu masini importate si care ofera masini second-hand la preturi mult mai bune fata de preturile masinilor noi.
Daca bugetul nu va permite sa va cumparati o masina noua, atunci cea mai rentabila solutie este o masina rulata, care sa indeplineasca conditiile de functionare si de participare la traficul din Romania. Sa iti cumperi o masina de la un dealer auto inseamna garantia unei masini in perfecta stare si achizitionarea acesteia in parametrii legali.
Dealerul Auto Erebus este o societate autorizata RAR in comercializarea masinilor rulate si unul dintre cei mai importanti dealeri Opel si VW din Romania, oferind garantia celor mai bune masini de pe piata.

7 motive pentru care sa iti cumperi o masina de la AutoErebus

Preturi accesibile in comparatie cu o masina din showroom-ul propriu modelului.
AutoErebus pune la dispozitie oferte convenabile si care mentin un raport echilibrat calitate-pret.
O gama variata de masini si care nu prezinta defectiuni de functionare.
Masinile sunt importate in urma unor parteneriate de incredere, care ofera de fiecare data cele mai bune si functionabile masini.
In plus, AutoErebus va pune la dispozitie o garantie
de 5 zile, timp in care va puteti convinge ca masina este in perfecta stare.
Siguranta unei masini verificate tehnic in propriul service auto.
Fiecare masina importata trece, in prima instanta, printr-o verificare tehnica minutioasa, facuta la nivelul fiecarei piese auto.
Garantia oferita de producatorul auto va ramane valabila si pentru al doilea proprietar.
Mai mult decat atat, aveti posibilitatea sa extindeti garantia la 30 zile, 6 sau 12 luni.
Toate masinile comercializate au putini kilometrii parcusi.

Detine un service propriu care va ofera posibilitatea sa va configurati masina dupa bunul plac.
Datorita service-ului detinut de firma AutoErebus, aveti posibilitatea sa faceti anumite modificari masinii.   
Pe site-ul www.autoerebus.ro aveti optiuni de cautare avansate - conditia masinii, caroseria, marca, modelul, an de fabricatie, cutia de viteze, culoarea exterioara, max putere CP - care sa va permita gasirea cele mai rentabile masini, potrivita nevoilor si cerintelor voastre.

 

//]]>